Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales” amb Laura Freijo Justo

La dramaturga Laura Freijo presentà la seva primera incursió en la narrativa amb el llibre de relats “Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales” (BiblioMusiCineteca edicions) en conversa amb Maite Ojer Blasi. L’acte també comptarà amb la dramatització d’algun relat per part de l’autora.

Cada conte de “Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales” té la seva pròpia història, els seus personatges, la seva trama, la seva casuística o el seu conflicte, així com el seu particular final i desenllaç. Però aquests vint-i-dos contes de diferents longituds, tonalitats i profunditats, estan protagonitzats per dones que busquen, estimen, fan sexe, i fins i tot odien, romànticament, a d’altres dones.

Laura Freijo Justo (Barcelona, 1970) és periodista de formació i dramaturga de professió. Va treballar a l’Obrador de la Sala Beckett i des de l’any 200 al 2016 va formar part activa del Projecte VACA, gràcies a la qual va estrenar la seva primera obra de teatre “La vida somiada” (2001) a la Sala The Players de Nova York, en un intercanvi internacional d’autoria femenina. Al llarg de la seva trajectòria professional ha estrenat més de vint-i-cinc peces teatrals. “Tenemos que hablar y otros cuentos sentimentales” és el seu primer llibre de narrativa.

DATA

Dissabte 28 set. 2024
Finalitzat

HORA

12:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR