Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Avís legal

Titularitat de la web i dades de contacte

En compliment amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t’informem que el titular del lloc web és:

La Fatal S.L.

CIF: B02725844

Carrer Lleida 137, 25110 Alpicat, Lleida

lafatal@lafatal.cat

Condicions d’ús

Aquest avís té com objecte establir les condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina web de La Fatal. L’accés a la pàgina web implica l’acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

La Fatal no es fa responsable dels continguts als que apuntin els enllaços que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis de la seva titularitat. Els tercers amb els quals La Fatal pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts que difonguin mitjançant la nostra web.

Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que La Fatal pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions contingudes en aquest Avís legal. La Fatal no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquesta pàgina web.

Propietat intel·lectual

Aquesta web i tots els seus continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de La Fatal. Es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de la totalitat o part dels continguts d’aquesta web sense el consentiment explícit de La Fatal. Tots aquells continguts dels quals La Fatal no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d’haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars. En aquest darrer cas, es reflexarà l’autoria de manera que pugui identificar-se l’origen de la titularitat.

Modificacions

La Fatal es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes al contingut dels seus llocs web. En el cas de modificar aquest Avís legal es comunicaran els canvis mitjançant la pròpia pàgina web o un e-mail informatiu.

Jurisdicció

La relació entre l’usuari i La Fatal, es regirà per la normativa espanyola vigent i seran competents per decidir sobre qualsevol controvèrsia els jutjats i tribunals de Lleida.

 

Condicions de compra de cursos i activitats

 

Les presents Condicions de compra tenen com a objecte regular la compra dels cursos i activitats organitzats per La Fatal. L’adquisició de qualsevol dels serveis i activitats suposa l’acceptació per part del Client de les presents Condicions de compra.

 

Formalització de la compra

Per formalitzar la compra cal omplir les dades que t’indicarem i acceptar les presents Condicions de compra. 

 

Preu i impostos

Els preus aplicables són els indicats a la nostra web a la data de la comanda i tenen inclòs l’IVA (Impost sobre el Valor Afegit).

 

Forma de pagament

Podràs realitzar el pagament mitjançant la teva targeta bancària. 

 

Confirmació

Un cop realitzada la compra rebràs una confirmació via email.

 

Política de cancel·lació 

Podràs anular la teva compra fins a 2 hores abans de l’esdeveniment.

La realització dels cursos i activitats està subjecta a un nombre mínim d’inscripcions. En el cas que no es pogués dur a terme l’esdeveniment, l’import satisfet serà retornat íntegrament.