Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

1, 2, 3, Cucurella a La Fatal!

La poeta, dramaturga, traductora i activista Meritxell Cucurella-Jorba, el dígraf del desitx, ens parlarà de la seva producció poètica i teatral, i de viure la vida poèticament.

Una producció que recull un total de cinc llibres en els darrers tres anys: any 1 (2021), “Verticalitat i delinqüència” (Fonoll), “La volumetria del neguit” (Pagès), Premi Màrius Torres 2020, i “Rareses i cares B“; any 2 (2022), l’obra de teatre “Mascançà” (Arola); i any 3 (2023), “Sempre encara” (Godall). D’aquí neix el disbarat o l’encert (sigueu lliures per decidir): 1, 2, 3, Cucurella a La Fatal.

Meritxell Cucurella-Jorba, nascuda a la Catalunya central i crescuda a la ciutat de Barcelona, viu des de fa anys al Ponent català. De l’imponent Ponent se’n declara amant, militant, fora llei. Té un alter ego, la Santíssima Marededéu del Barranc Roig. És la fundadora de l'(H)original (2000) i ha sigut directora artística de festivals com Delicadeses (art de tros), (per)versos o PARNÀS (Poesia Apassionada Rimada-i-No Àcrata i Salvatge); actualment dirigeix la factoria creativa La nova fàbrica bella, dedicada a la gestió cultural. Ha participat en diversos documentals, com Llum i llibertat o Genolls nafrats, “com si fos una bèstia insòlita de pantalla de tarda, a La 2”, segons declara la poeta, no sense la ironia que caracteritza.

Diu que té moltes ganes de tornar a La Fatal perquè el nom li escau, i el fúcsia encès, també.

DATA

Dimarts 14 nov. 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida

Organitzador

La Fatal
Codi QR