Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

“A les teves sabates”. Presentació del conte + Taller d’empatia.

A les teves sabates” és un conte sobre la màgia de connectar amb els altres.

Els mitjons de la Mimí s’han foradat i la seva mare l’acompanya a comprar-se’n uns de nous. En tria uns amb un dibuix d’un centpeus…però el que ella no sap és que es tracta d’uns mitjons màgics que li permetran posar-se a la pell dels seus éssers estimats gràcies al joc infantil de jugar a posar-se sabates d’altres persones. Què descobrirà la Mimí sobre els sentiments dels altres i, fins i tot, sobre els seus, gràcies a aquests mitjons màgics? Meritxell Garcia, coach experta en empatia, explora diferents moments del dia a dia d’una nena que li permeten posar-se a la pell d’altres persones i percebre els seus sentiments.

Aprofitant la presentació del llibre, l’autora dirigirà un taller sobre l’empatia que estarà adreçat a tots els nens i nenes presents i a les seves famílies.

Meritxell Garcia Roig (Barcelona, 1989) és experta en empatia, escriptora i coach. Des que era petita li agradava escriure però no va ser fins a viure el somni americà lluny de Catalunya que va escriure el seu primer llibre: El arte de la Empatía. Aprende del poder de tu sensibilidad. Editorial Amat (2019). A través de la seva experiència personal i professional com a coach especialitzada en empatia i sensibilitat, acompanya persones altament sensibles cap al camí d’autoconeixement mitjançant el seu mètode Gimnàs Empàtic.

És consultora d’empreses i formadora d’empatia, lideratge empàtic, pensament creatiu i xerpa literaria, fent arribar l’escriptura creativa a tots els públics.

(Activitat gratuita, però amb reserva de plaça)

DATA

Divendres 12 nov. 2021
Finalitzat

HORA

6:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR