Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “A Washington amb paracaigudes” amb Francesc Garriga

El periodista Francesc Garriga aterra a La Fatal per parlar-nos del seu llibre d’anècdotes “A Washington amb paracaigudes” (Pòrtic) on el corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington narra la seva particular descoberta d’Amèrica.

Al llibre “A Washington amb paracaigudes. Un periodista català a la capital del món” coneixem de primera com el novembre del 2021 Francesc Garriga arribava als Estats Units. Després d’anys dedicats a l’actualitat esportiva, començava una etapa com a corresponsal de Catalunya Ràdio a Washington. Apassionat pel país i seguidor de les grans nits electorals americanes, Garriga se sent al seu nou destí com un paracaigudista. Algú que aterra en un país dividit i polaritzat al voltant de la figura de l’expresident Donald Trump i amb un nou comandant en cap, Joe Biden, a qui se li acumulen els problemes. De la mà de Garriga, i mentre descobrim el dia a dia d’un corresponsal, ens acostem a l’american way of life, als tirotejos a les escoles, als intents conservadors d’eliminar drets socials, al sistema de salut americà, al glamur de Hollywood o al peculiar món esportiu dels Estats Units. Tot plegat, en un any electoral en què Trump intentarà liderar de nou el primer país del món.

Francesc Garriga (Súria, 1983) és periodista. Va començar la carrera amb quinze anys a Ràdio Súria, d’allà va passar per COMRàdio i finalment a Catalunya Ràdio el 2005. Dedicat gairebé sempre a la informació esportiva, va presentar el programa Tenim un punt i va ser corresponsal a Madrid (2012-2015), abans de dirigir El club de la mitjanit (2015-2020), en emissió simultània per ràdio i televisió. Després d’un curs dirigint el programa Onze, d’Esport3, va aterrar com a corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units a finals del 2021. Produeix el pòdcast mensual Follow Garriga, en què relata aspectes d’actualitat o de la vida nord-americana.

DATA

Dijous 22 febr. 2024
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR