Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Andrea Genovart ens parla de “Consum preferent”

Amb motiu de la lectura per part del grup ‘Amb veu de dona’ del llibre “Consum preferent” (Premi Anagrama 2023), l’autora Andrea Genovart ens visitarà per parlar de la seva primera novel·la.

Andrea Genovart (Barcelona, 1993) és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i té un màster en Gestió Cultural per la Factoria d’Art i Desenvolupament de Madrid. Actualment treballa com a responsable de premsa i comunicació en diverses editorials.

Consum preferent” té com a protagonista a l’Alba, la narradora d’aquesta història, que forma part d’una generació que prova de trepitjar terra ferma en una ciutat que fa aigües. La generació és aquella que ara voreja la trentena i malda per deixar enrere la joventut enmig de les contradiccions que suposa haver de fer equilibrismes constantment entre feines precàries i la culpa inerta de formar part del Primer Món, entre el feminisme emergent i les relacions estrafetes, entre la necessitat de batallar amb les mateixes forces contra els elements i contra si mateixa. La ciutat és aquesta Barcelona contemporània que, en la seva pretensió de modernitat, s’acaba per convertir en l’antagonista definitiva, i on la comunicació humana esdevé cada vegada més incerta i fantasmal.

Amb una veu descarnada i sense filtre, les pàgines de “Consum preferent” van plenes d’un humor càustic que funciona igual com a sàtira i com a flagell, i amb una proposta lingüística atrevida al servei d’una narració mordaç i autodestructiva. Andrea Genovart debuta amb aquesta novel·la que fa de mirall ètic i sentimental del món que ha de venir, amb una mirada plena de ràbia contra una societat que ens ultrapassa però, sobretot, plena d’un desig incontestable d’insistir.

DATA

Dilluns 17 juny 2024

HORA

6:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida

Organitzador

La Fatal
Codi QR