Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Antoni Tolmos presenta el seu llibre “Tu mejor escenario”

El pianista i compositor Antoni Tolmos ens parlarà del seu nou llibre “Tu mejor escenario. 12 claves para actuar en público y en la vida” en una conversa amb la presentadora i periodista Mariví Chacón. L’acte comptarà també amb la presència de la directora de l’Editorial Milenio, Eulàlila Pagès.

Tu mejor escenario” t’ofereix les claus per a actuar de manera efectiva en públic. El llibre t’ajudarà a comunicar-te amb èxit davant qualsevol classe de públic, donant el millor del teu mateix i deixant la teva petita empremta en aquells que hagin tingut la sort d’escoltar-te.

Antoni Tolmos (Lleida, 1970) és pianista, compositor i docent català. És titulat Superior en piano, llenguatge musical i teoria de la música. Es va doctorar l’any 2006 amb una tesi sobre improvisació musical. Desenvolupa la seva tasca docent en educació musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Lleida. La seva música ha estat programada per diferents emissores i televisions d’àmbit nacional on també hi ha actuat en directe. Actualment, duu a terme de manera regular alguns concerts i imparteix cursos sobre improvisació al piano i sobre les noves tecnologies aplicades a la música en Conservatoris i Universitats de països com Espanya, Andorra, França, Hongria, Polònia i República Txeca. Ha publicat una desena de discos de música instrumental, i n’ha produït una desena més, sigui com a director artístic o com a productor musical.

DATA

Dijous 24 nov. 2022
Finalitzat

HORA

7:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus
Codi QR