Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “El joc del penjat” de Josep Pedrals

El poeta i rapsode Josep Pedrals presentarà el seu darrer llibre titulat “El joc del penjat”, una novel·la en vers rimat que ens explicarà el personatge de <<El Penjat>>.

La del Penjat és una història de camí, d’aprenentatge, d’experimentació. Però també és un joc, aquest romanç. Com la vida. Perquè a la vida cal anar trobant les lletres adequades. Una novel·la en vers rimat que narra el recorregut vital del seu protagonista. El penjat juganer és un ésser singular i solitari que, de tant en tant, es presenta en la literatura adoptant edats, gèneres i tarannàs ben diversos. L’exemplar protagonista és un noi que va començar a viure intensament a finals del segle passat, i que segur que avui recorda amb enyor aquells dies de sotracs i efervescències que ja anaven modelant el jan que havia de ser.

Josep Pedrals i Urdàniz (Barcelona, 1979) és un poeta i rapsode barceloní. Bregat en el món del recital poètic en l’àmbit de parla catalana, ha col·laborat a més en diversos mitjans de comunicació, entre d’altres el diari Avui i Catalunya Ràdio. En l’àmbit musical, l’any 2007 dugué a terme l’espectacle de hip-hop “Endoll”, junt amb Guillamino. Abans havia actuat amb “Explosión Bikini” i actualment treballa amb la banda “Els Nens Eutròfics”. Ha col·laborat amb el diari Ara, on publicà un sonet diari.  Pel que fa al món de la literatura, ha traduït “Esperant Godoy” de Samuel Beckett (Proa, 2020) i té publicats els llibres de poesia “Escola italiana” (Edicions 62, 2003), “Eclosions” (LaBreu, 2005), “El furgatori” (LaBreu, 2006), “En/doll” (LaBreu, 2007) i “El Romanço d’Anna Tirant”, pobra guanyadora de la Lletra d’Or el 2013, a més del poema infantil “Exploradors, al poema!” (Estrella Polar, 2014). També té publicat el llibre d’assaig “Els límits de Quim Porta” (LaBreu, 2018).

DATA

Dijous 17 març 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR