Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del poemari “El rastre nival” amb Àngels Marzo

Presentació del llibre de poemes “El rastre nival” (Pagès editors), que comptarà amb la presència de l’autora i poeta, Àngels Marzo, que conversarà amb el periodista i escriptor Juan Cal.

Amb el poemari de “El rastre nival”, l’autora deixa enrere l’època de l’aprenentatge i competència i ha fet el salt directe cap a la maduresa humana, intel·lectual i artística. A través del llibre, Àngels Marzo reflexiona sobre la tossuda voluntat de la vida d’imposar-se malgrat les incerteses, els somnis fallits, els fracassos assumits i l’implacable pes de la realitat. A través d’una galeria extensa d’imatges que recorren la història de la humanitat en positiu i negatiu, des de la prehistòria al segle XXI, l’autora es pregunta si la poderosa metàfora de la zona nival que presideix el conjunt significa el buit i l’extinció o, contràriament, la continuïtat i la resiliència. 

Àngels Marzo Torres (Caldes de Montbui, Barcelona, 1977) és poeta, narradora, traductora, crítica literària i editora. El seu primer poemari, Les grues, va ser premiat amb el XIX Premi de poesia «Les talúries» el 2009. El seu segon volum de poemes, Saba bruta, va rebre el XVII Premi de poesia Màrius Torres el 2012. El seu tercer llibre, Buscant Quios, va rebre el Premi de poesia Joan Teixidor el juny de 2013. Actualment, col·labora amb el diari Segre escrivint el conte final del suplement Dis.

DATA

Dimecres 18 maig 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR