Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Els fills d’Eodhum 2 – Els cinc exèrcits” amb Roger Tarrés

L’escriptor Roger Tarrés ens visita de nou per parlar d’aquesta segona part de la trilogia de “Els fills d’Eodhum 2 – Els cinc exèrcits” (fanbooks). Amb motiu de la presentació d’aquest nou títol de la saga, Tarrés conversarà amb Chari Rodríguez sobre el procés creatiu de la novel·la, en concret d’aquesta nova entrega i, en general, sobre el món de la fantasia i l’entorn que ha creat a “Els fills d’Eodhum”.

Els cinc exèrcits” situa la trama quan després d’escapar-se de la presó de Hàlida, l’Àstrid, en Yàgon i companyia intenten posar-se fora de perill. Amb l’esperança de salvar la humanitat de l’amenaça verda, busquen respostes al misteri dels ulls de poder i les armes llegendàries. Mentrestant, els exèrcits dels diferents territoris s’activen: una guerra entre la voluntat d’Índrim i la d’Ashúram s’aproxima de manera inevitable.

Roger Tarrés (Arbúcies, 1993) va néixer al cor del Montseny. Va créixer envoltat de natura i històries de fantasia i ciència-ficció que el van conduir a estudiar física i a interessar-se per la història i l’escriptura. “L’amenaça verda” (Fanbooks) no és només la primera part de la trilogia “Fills d’Èodhum”, també és la seva primera novel·la. Amb “Els cinc exèrcits” l’aventura continua.

DATA

Dimecres 29 març 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR