Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de la novel·la de fantasia “Fills d’Èodhum” amb Roger Tarrés

L’autor de la novel·la èpica de fantasia en català “Fills d’Èodhum”, Roger Tarrés, debuta en la literatura amb aquesta proposta de trilogia que ens endinsarà en altres mons. Durant la presentació, l’escriptor conversarà amb la Chari Rodríguez sobre el procés de creació i d’elaboració del seu primer llibre “L’amenaça verda“.

“Fills d’Èodhum” és una novel·la de fantasia heroica protagonitzada per una heroïna a la recerca de justícia que s’enfronta a la maldat enmig de ferotges lluites de poder. Està ambientada en una època d’atmosfera medieval on la jove Àstrid és la protectora del seu poblat. Té els ulls blaus i el do d’alentir el temps. Quan uns assassins d’ulls verds aniquilen la seva gent, recorrerà mig món buscant la seva germana supervivent. Els seus enemics pretenen reunir aquells amb diferents colors d’ulls i amb poders especials per iniciar de nou la Gran Guerra entre els regnes de Niburesh i Hímdor. En el camí, trobarà en Rúnuc, un milicià de Niburesh d’ulls vermells amb el do de la immortalitat, i en Yàgon excomandant de Hímdor, per qui se sent atreta.

Roger Tarrés (Arbúcies, 1993) va néixer al cor del Montseny. Va créixer envoltat de natura i històries de fantasia i ciència-ficció que el van conduir a estudiar física i a interessar-se per la història i l’escriptura. “L’amenaça verda” (Fanbooks) no és només la primera part de la trilogia “Fills d’Èodhum“, també és la seva primera novel·la.

DATA

Dijous 17 nov. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR