Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “Fucking New York” amb Laura Calçada Barres

La periodista i escriptora Laura Calçada parlarà sobre les seves vivències de joventut en les qual s’ha basat el seu debut literari anomenat “Fucking New York” (Destino).

Fucking New York. Historia dels meus límits” és la memoir d’una noia que fuig a Nova York per retrobar el seu lloc al món. La ciutat, imponent i descarnada, li farà el joc de la pròpia inseguretat i ella la utilitzarà, igual que les cases on viu i les persones que troba, per escriure un relat que sempre es mou entre els extrems. El pànic acabarà quatre anys més tard quan finalment la dona es fa responsable dels seus actes i comprèn l’amor. “Fucking New York” és una novel·la autobiogràfica ambientada a Nova York. Hi tracta temes com el sexe, la depressió, les drogues, la relació amb el seu pare i el seu intent fallit de conversió al judaisme. En el llibre, complementa la redacció amb entrades del seu dietari, missatges electrònics, cartes i xats de WhatsApp.

Laura Calçada Barres (Barcelona, 1988) és una periodista i escriptora catalana. Es va formar com a politòloga a la Universitat Autònoma de Barcelona i després va fer un màster de Periodisme a la Universitat de la Ciutat de Nova York, concretament a la Craig Newmark Graduate School of Journalism. En la faceta periodística, ha treballat com a locutora de ràdio a escala local i com a redactora per a mitjans de comunicació culturals i generalistes. De fet, el 2021 va entrar com a presentadora a Ràdio Castellar per al programa La Redacció, juntament amb Carlos Lecegui i Carles Díaz. Tant el 2020 com el 2022 va participar en la secció La Nadala de la Fundació Carulla, que va aplegar altres escriptors, com ara Joan Manuel del Pozo, Elisenda Guiu, Núria Juanico i Roser Bech. Pel que fa a la literatura, el 2023 ha col·laborat com a autora en el llibre “Ara que som joves“, sobre el Tindercat, juntament amb Júlia Bacardit. Ha debutat en solitari també aquest mateix any amb “Fucking New York“, que va presentar durant la darrera Setmana del Llibre en Català.

DATA

Dissabte 04 nov. 2023
Finalitzat

HORA

12:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR