Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Fuera de cálculo” amb Gabriela Colombo

Amb motiu de la presentació del seu nou llibre de relats, l’escriptora argentina Gabriela Colombo conversarà amb Chari Rodríguez sobre l’absurditat de l’existència humana que revesteix el recull de contes de “Fuera de cálculo” (editorial Milenio).

Fuera de cálculo” és un llibre de relats en el qual podem trobar una dona que es lucra implantant polls al cap dels seus fills, un grup de pèls púbics desorientats que creixen en rostres femenins. També s’hi congreguen un adolescent que s’ennuega amb el telèfon mòbil de la seva mare, una natura imprevisible i monstruosa que aprèn a defensar-se del mal que li fan o bé dues científiques que experimenten amb la vida d’una esfera que sura davant d’elles. A “Fuera de cálculo” hi trobem tot un seguit de contes que posen de manifest l’absurditat de l’existència humana amb ironia, humor i una alta tensió narrativa. Un llibre que pertorba i commou a parts iguals.

Gabriela Colombo (Buenos Aires, 1972) és narradora, guionista i llicenciada en administració d’empreses argentina. En 2006 es va mudar al Brasil i va començar a escriure contes. Forma part del grup literari Martelinho de Ouro, de San Pablo. El seu relat “Vuelo nupcial” va obtenir el segon lloc en el Premio Municipal de Literatura Manuel Mujica Láinez (2016). És autora del llibre de contes “Experimento marciano” (Modesto Rimba, 2019). Des de 2008 coordina clubs de lectura.

DATA

Dimarts 21 maig 2024

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR