Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació d’”Humanitas” amb Xavier Ginesta i Sergi Torres

Diàleg entre els autors Xavier Ginesta Lòpez i Sergi Torres, amb motiu de la presentació del seu darrer llibre “Humanitas” (Columna).

La ciència ens ha permès traçar la història de l’univers fins al seu origen, però el que no ens explica és com la pols esteŀlar que va emergir del Big Bang ha acabat donant forma a criatures que creuen que el sentit de la seva existència és tenir un iPhone de darrera generació o comprar-se una casa al metavers. Segles d’esforços científics per intentar entendre el fet existencial no han servit per treure’ns del pou del «Només sé que no sé res». Des de temps immemorials, els éssers humans ens preguntat sobre el sentit de la vida sense trobar cap resposta convincent. Potser per això cada vegada són menys els que s’ho qüestionen i més els que concentren el seu interès a saber quan sortirà la següent temporada de la seva sèrie preferida.

Humanitas” és un llibre que ens convida a retrobar-nos amb preguntes que han quedat oblidades i a reflexionar sobre la farsa a la qual, des de la perspectiva evolutiva, hem reduït el fet existencial. A través d’un text entretingut i poètic per moments, que fusiona amb rigor les visions científica i espiritual amb espurnes d’humor i ironia, els autors ens conviden a reinterpretar el camí traçat per la pols estel·lar des del Big Bang fins als nostres dies i ens proposen una nova visió, completament transgressora, de qui som i del futur cap al qual ens dirigim.

Xavier Ginesta Lòpez és doctor en Electrical Engineering per la Universitat de Nova York i president de Voxel, empresa amb seu a Barcelona líder mundial en facturació i pagament electrònic al sector turístic. Entre les seves passions destaca l’afany per contribuir a la construcció d’un món més conscient, cosa que s’expressa a través del seu lideratge a Voxel, considerada el millor lloc on treballar a Catalunya els anys 2019 i 2020 segons el rànquing Best Workplaces, i de la seva vinculació amb la Fundació Capitalisme Conscient, de la qual va ser director general el 2019.

Sergi Torres és una de les veus més reconegudes de la nova consciència i l’espiritualitat. Conferenciant i escriptor, ofereix moltes xerrades i tallers que conviden a anar més enllà de les nostres creences per retrobar la veritable naturalesa de l’univers de l’ésser humà.

DATA

Dilluns 20 juny 2022
Finalitzat

HORA

7:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR