Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Els fills d’Èodhum 3 – La fletxa blava” amb Roger Tarrés

L’escriptor Roger Tarrés ens visita de nou per parlar d’aquesta tercera i última part de la trilogia de “Fills d’Èodhum 3 –La fletxa blava” (fanbooks). Amb motiu de la presentació d’aquest nou títol de la saga, Tarrés conversarà amb Chari Rodríguez sobre el procés creatiu de la novel·la, en concret d’aquesta nova entrega i, en general, sobre el món de la fantasia i l’entorn que ha creat a “Fills d’Èodhum”.

Descobreix el desenllaç de la saga amb els “Fills d’Èodhum 3 – La fletxa blava” on després d’escapar-se d’en Yúrum i la Xàrliah al mar Albat, en Yàgon i en Merkor s’apropen a Hímdor i l’Àstrid arriba a Àdwish. Separats i amb l’objectiu de defensar-se de l’amenaça verda d’Índrim, buscaran els poders d’Ashúram i les armes llegendàries que els falten. Amb la intenció d’aturar l’odi que, en una era passada, els fills d’Èodhum van escampar pels sis territoris, hauran de lluitar a la gran batalla que s’aproxima.

Roger Tarrés (Arbúcies, 1993) va néixer al cor del Montseny. Va créixer envoltat de natura i històries de fantasia i ciència-ficció que el van conduir a estudiar física i a interessar-se per la història i l’escriptura. “L’amenaça verda” (Fanbooks) no és només la primera part de la trilogia “Fills d’Èodhum”, també és la seva primera novel·la. A més, enguany s’ha emportat el Premi Llibreter 2023. Amb “Els cinc exèrcits” l’aventura continua i ara, amb “La fletxa blava”, arriba al seu final.

DATA

Dilluns 13 nov. 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR