Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del poemari “La longitud de l’aire” de Miquel Trilla

Amb motiu de la presentació del seu poemari “La longitud de l’aire” (Pagès editors), títol guanyador del XXIV Premi de poesia Maria Mercè Marçal; l’autor, Miquel Trilla, conversarà amb la poeta Àngels Marzo.

La longitud de l’aire” ens proposa un itinerari a la recerca de la veritat objectiva de les coses. En el procés d’indagació i autoindagació que mou els versos de Miquel Trilla, la paraula hi té una importància cabdal. La poesia pensant del nostre poeta fa del mot eina i instrument per accedir al coneixement. Aquest recull s’abeura d’un vitalisme exacerbat, el poeta no renega de la seva condició humaníssima i caduca, ans al contrari, en fa virtut. El poeta fa us del vitalisme estoic per atansar-se al temps sense recança. 

Miquel Trilla Feliu (Les Avellanes, 1942) és poeta. Ha publicat els poemaris De versos i paraules, (2005) i De calius finals (2010. Estudià filosofia i teologia. Autodidacta, ha estat guardonat en certàmens de poesia i en el món de la cançó com a lletrista. Escriu des de fa anys en diferents publicacions.

DATA

Dilluns 03 abr. 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida

Organitzador

La Fatal
Codi QR