Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “La princesa sou Vós” de Blanca Llum Vidal

Presentació del llibre epistolar “La princesa sou Vós” (Club editor), que comptarà amb la presència de l’autora i poeta, Blanca Llum Vidal

La princesa sou Vós” és un llibre en forma de cartes i, com tota l’obra de Blanca Llum Vidal, és dedicada a l’amor. Les missives, d’esperit vuitcentista amb vetes punk, estan escrites per una dona i tenen com a destinatari a algú de qui s’ha enamorat. O potser són alguns? No hi ha resposta d’aquest algú de qui s’ha enamorat. No hi ha resposta d’aquest algú, ni tan sols la seguretat que existeixi: al llarg de tot el recull de cartes, hi ha un joc que es val de totes les armes per inflamar la seducció en un diàleg unidireccional.

Blanca Llum Vidal (Barcelona, 1986) és poeta, traductora i editora. Les seves obres publicades són “La cabra que hi havia” (2009), “Nosaltres i tu” (2011), “Homes i ocells” (2012) i “Visca!” (2013). També ha estat editora de la poesia d’Àngel Guimerà i de les “Dues Catalunyes” d’Àngel Carmona. Ha participat en uns quants llibres col·lectius com “Màscares i reclams”, en el qual una vintena de dones interpreten Montserrat Abelló o “Ningú no ens representa”. Els últims textos que ha escrit sobre altres s’han ocupat del “Tractat sobre l’amor heroic” d’Arnau de Vilanova, de “El ansia de la pandorga” d’Orlando Guillén i de les “Tres sorores” de Salvador Espriu.

DATA

Dilluns 28 març 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR