Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Taller de lectura en veu alta, amb Berta Giraut

ATENCIÓ: Aquest taller es realitza a l’espai Ves a saber de Barcelona.

Dirigit per: Berta Giraut, actriu i poeta.

Quan: (4 SESSIONS) Dimecres 7, 21 i 28 de febrer, i 6 de març, de 18.30h a 20.30h.

Adreçat a tothom: Professors, estudiants, pares i mares que vulguin aprendre a llegir millor el conte als seus infants i, en general, tothom qui vulgui retrobar el plaer antic de llegir en veu alta.

El curs de lectura en veu alta és un curs pràctic de 4 sessions destinades a tothom qui vulgui millorar les seves habilitats a l’hora de parlar en públic. A partir de diferents materials (novel·la, conte i poesia) abordarem recursos tècnics com la veu, la dicció, el cos i l’organització del text per aprendre a servir una bona lectura en veu alta. També la part expressiva hi tindrà un pes específic de cara a entrar en contacte amb la creativitat i aconseguir una connexió autèntica amb l’auditori.

A banda, descobrirem autors nous i les sessions aniran acompanyades de material de suport teòric. El curs està repartit en tres sessions de dues hores cadascuna, i s’hi pot apuntar qualsevol persona, vingui de l’àmbit que vingui, que vulgui familiaritzar-se amb l’expressió oral, adquirir eines per afrontar un text o senzillament retrobar el plaer antic de la lectura en veu alta.

S’admetrà un màxim de 14 participants.

Preu: 80 €.

Berta Giraut Junoy (Barcelona, 12-09-80)

Llicenciada en Art Dramàtic per l’ Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. En l’àmbit del teatre professional ha treballat amb Roger Bernat en el muntatge Terra baixa al Teatre Lliure, amb Jordi Prat i Coll en els muntatges: La rambla de les floristes al TNC, La fortuna de Sílvia al TNC, Blau a la Sala Beckett, Liceistes i cruzados al TNC, De quan somiava al Teatre Lliure, i La Festa a la Caldera. Amb Marc Artigau a Caïm i Abel a la Biblioteca Nacional de Catalunya, amb Oriol Broggi a Luces de Bohemia a la Biblioteca Nacional de Catalunya i amb Alberto Díaz a El llarg dinar de Nadal al Maldà Teatre, entre d’altres. En televisió ha participat a les sèries: Com si fos ahir, La Riera, El cor de la ciutat i Majoria absoluta i a la TVmovie Fassman, l’increïble home radar dirigida per Joaquim Oristrell. En l’àmbit de la docència, ha impartit el curs Com parlar en públic a la Universitat de Vilanova i la Geltrú. És professora de dicció i expressió oral a l’escola Eòlia de Barcelona, i s’ha especialitzat en la formació “La lectura en veu alta” destinada a mestres de primària i secundària.

L’any 2020 publica el seu primer llibre de poesia “Com l’estel que no hi és” a cura d’El Gall editor.

Actualment acaba d’interpretar i escriure l’espectacle La segona millor, guardonat amb la Beca Odisseu 2021 d’ajut a la producció, amb molt bona rebuda per part de la crítica.

DATA

Dimecres 07 febr. 2024 - Dimecres 06 març 2024
Finalitzat

HORA

6:30 pm

Preu

80€

Localització

Espai Ves a saber (BARCELONA)
c/de Còrsega, 371. Planta 6. 08037, Barcelona
Codi QR