Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Massa deutes amb les flors” amb Iolanda Batallé

L’escriptora i editora Iolanda Batallé conversarà amb el periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa sobre la seva darrera novel·la “Massa deutes amb les flors” (Columna).

Massa deutes amb les flors” és un relat sincer que mostra que quan necessites escoltar-te, una bona manera és escoltar els altres. Una dona en crisi s’instal·la en una casa a les muntanyes amb l’esperança de poder-se refer escrivint en solitud. No preveu, però, que les persones ferides es reconeixen i s’ajuden, i és així com serà acollida per una família després d’una vivència colpidora. La importància de dir les coses, la necessitat d’escoltar i d’explicar, l’empatia, la tendresa i el dol compartit faran que, conversa rere conversa, l’escriptora reconstrueixi una història familiar que és un cant d’amor a la vida en les valls altes del Pirineu.

Iolanda Batallé (Barcelona, 1971) és escriptora i editora. Va estudiar literatura a Berkeley, va treballar a La Fura dels Baus i al Diari de Girona entre altres. És autora de “La memòria de les formigues”, “El límit exacte dels nostres cossos” i “Faré tot el que tu vulguis”, guanyadora del Premi Prudenci Bertrana i recentment traduïda a l’anglès. A “Atreveix-te a fer les coses a la teva manera” va descriure una nova forma de liderar projectes i equips. És col·laboradora habitual del Més 324 a TV3. Va dirigir el segell editorial La Galera, en va fundar d’altres com :Rata_ o Bridge, va ser directora de l’Institut Ramon Llull i ara comanda l’espai cultural i llibreria Ona – Pau Claris. 

DATA

Dissabte 28 oct. 2023
Finalitzat

HORA

12:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR