Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Merèixer la victòria” amb David Madí i Cendrós

L’empresari i consultor David Madí i Cendrós conversarà amb Antoni Gelonch sobre política i, més en concret, sobre El Procés, amb motiu de la presentació del llibre “Merèixer la victòria” (Columna).

A “Merèixer la victòria” hi trobarem fets del Procés vistos amb la perspectiva d’un dels seus estrategs i narrats des d’una llibertat responsables. En aquest relat, evidentment, hi ha vivències pròpies, però també moltes altres que han aportat diferents actors catalans i espanyols que han tingut l’amabilitat de confiar a l’autor algunes peces inèdites de la història del Procés. “Merèixer la victòria és, doncs, una novel·la de no-ficció que t’interessarà, et farà sentir orgullós i t’indignarà. També et farà plorar, angoixar i potser, fins i tot, riure. Un relat per a adults per entendre com Catalunya va portar a terme l’intent més seriós d’independència dels darrers tres-cents anys, i per què no ens n’hem sortit.

David Madí i Cendrós (Barcelona, 1971). Empresari i consultor. Net de l’empresari i fundador d’Òmnium Cultural Joan Baptista Cendrós, va mamar des de petit el compromís amb el catalanisme. De la mà del seu avi, va conèixer precoçment la major part dels actors del món empresarial, polític i cultural de la Catalunya del tombant de segle, alhora que formava part de la nova generació de catalanistes que havia de marcar el primer quart del nou segle. Res del que ha passat a la política catalana des de fa trenta-cinc anys ha escapat de la seva mirada incisiva. Després del seu pas temporal per la política, va tornar al món privat, però no van acabar les seves aventures. Un dels grans coneixedors del que passa per sota de la superfície de la política i del poder català i espanyol ha decidit ara relatar implacablement una versió per a adults del Procés.

DATA

Dimecres 26 juny 2024

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR