Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Conversa al voltant de “Nevada” d’Imogen Binnie

Ixeya Quesada, de l’Associació LGBTIQ+ Colors de Ponent, conversarà amb Anna Roca, editorial de l’Agulla Daurada, sobre el llibre ‘Nevada’ d’Imogen Binnie.

Nevada’ és un clàssic de culte de la literatura queer que segueix la història d’una dona trans descontenta amb la seva vida que s’embarca en un viatge a través dels Estats Units. La Maria està a punt d’arribar a la trentena i treballa en una llibreria a Nova York, beu més del compte, pren pastilles de forma aleatòria i s’injecta estrògens quan se’n recorda. La separació de la seva xicota suposa un daltabaix en la vida de la Maria, que emprendrà un introspectiu viatge en cotxe a través del país. A Nevada, coneixerà en James, que posarà a la Maria en la incòmoda postura de model trans. És una història sobre la majoria d’edat, intensa i sincera, i una excavació en la vida marginalitzada pel capitalisme. Guiada per una protagonista terminantment conscient de si mateixa, es tracta de la gran novel·la de carretera americana que mira cap a una nova generació.

Imogen Binnie és una novel·lista transgènere nord-americana que va debutar amb la publicació de Nevada, el 2013. És l’autora de la novel·la ‘Nevada‘, guardonada amb el Premi Betty Berzon a l’artista emergent i finalista del Premi Lambda 2014 en la categoria de Ficció transgènere. Llicenciada en anglès i psicologia per la Universitat de Rutgers, ha publicat diversos relats curts en antologies de literatura LGBTQ+, ha estat guionista dels drames televisius nord-americans Doubt, Council of dads i Cruel Summer entre altres i durant nou anys va ser columnista de la revista Maximum Rocknroll. Actualment viu a Vermont amb la seva família.

DATA

Divendres 10 març 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR