Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

“No parlaràs mai un bon català” amb Joan Mena

Presentació del llibre sobre immersió lingüística “No parlaràs mai un bon català” (Eumo editorial) amb l’autor, Joan Mena.

Amb “No parlaràs mai un bon català” l’autor recorda la professora que li va llançar, amb menyspreu, aquest vaticini que no s’ha acabat complint. La seva família va arribar a Catalunya els anys seixanta, com tantes d’altres, anhelant un futur millor. Des de la mateixa experiència personal, aquest professor de filologia, ara en excedència, fa una sentida defensa del model d’immersió lingüística com a eina de cohesió social, d’integració cultural i de garantia per a la igualtat d’oportunitats. 

Joan Mena Arca (Sabadell, 1975) és diputat d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats. Anteriorment, va ser diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya i regidor a l’Ajuntament de Sabadell. Va iniciar-se en política com a president de l’Associació de veïns del barri de Torre-Romeu de la seva ciutat i al Moviment d’Esplais del Vallès (MEV). Filòleg, és professor interí de Llengua Castellana i Literatura a l’ensenyament

DATA

Divendres 01 jul. 2022
Finalitzat

HORA

7:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR