Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Pasta fàcil”, el nou llibre d’Emili Bayo, a l’Escorxador

Torna l’Emili Bayo més genuí, amb la segona part d’un dels seus llibres icònics, “Puta pasta”. No et perdis la presentació de “Pasta fàcil” (La Magrana) al Cafè del Teatre de l’Escorxador de Lleida.

Ara en Marc ja és un home de mitjana edat, escriptor frustrat, que continua tenint una empresa de serveis lingüístics que passa per un mal moment, com és habitual. Una nit, es troba amb la Vero, una amiga d’infància que sempre gestiona negocis il·legals, i quan es troben, ella sempre li ofereix alguna proposició que posa en Marc en perill. Però ell, ofegat pels deutes, sempre accedeix. Aquest cop la Vero li proposa un encàrrec ràpid i lucratiu: només ha d’escriure una nota de suïcidi i guanyarà 15.000 euros. Què pot sortir malament? Un cap de setmana ple d’acció i perills per a un grup de desconeguts que s’enfronten als poders fàctics per tal de recuperar un estudi científic sobre energies renovables.

Emili Bayo (Lleida, 1961). Des que va debutar com a novel·lista l’any 1997 amb Traïdors i covards, ha publicat La resta del món (Premi Ciutat de Mollerussa), Projecte de felicitat (Premi per a Projectes de Fundació Enciclopèdia Catalana) i L’edat de les paraules (Premi Llorenç Villalonga de Novel·la). També és autor dels reculls de contes Ampolles mig buides i Tot el que et vull dir i de la novel·la juvenil Premonicions. I com no, també de la novel·la negra guanyadora del Premi Crims de Tinta 2015 Puta pasta.

DATA

Dijous 30 maig 2024

HORA

8:00 pm

Localització

Cafè del Teatre de l'Escorxador
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR