Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Per què els elefants no tenen càncer?” amb el col·lectiu Neurones Fregides

Alguns autors del col·lectiu Neurones Fregides ens visiten a La Fatal per presentar el seu llibre “Per què els elefants no tenen càncer?” (Rosa dels Vents).

Per què els elefants no tenen càncer?” planteja les preguntes més curioses per demostrar que la ciència està interconnectada a la xarxa neuronal. Quin és l’origen de les espècies? Com ens orientem a l’espai? Podríem nadar en una piscina de mel? Per què el càncer no afecta igual a totes les espècies? El nostre entorn és ple de fenòmens que amaguen grans incògnites. La ciència ens permet entendre el món on vivim i interpretar els canvis que vindran. Us animeu a disseccionar-la?

Els autors d’aquest llibre, un grup de 16 científics tots ells membres de la plataforma Neurones Fregides, provenen de branques de la ciència diverses i descobreixen en aquestes pàgines com la ciència està interconnectada, talment una xarxa neuronal. Amb un to divulgatiu i proper, responen preguntes que sempre ens hem fet sobre tot el que ens envolta i ens acosten la ciència com mai ens l’han explicada.

Neurones Fregides és una plataforma impulsada per joves que pretén fer de paraigua de diferents projectes de divulgació científica en català amb l’objectiu de crear xarxa, promoure la divulgació i la creació de contingut en català. A més, pretén crear referents i arribar a sectors de la societat on la divulgació clàssica no arriba.

DATA

Dijous 28 des. 2023
Finalitzat

HORA

6:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR