Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de la novel·la “Cos a terra” de Toni Aira

El periodista Toni Aira serà a La Fatal presentant el seu últim llibre en una conversa amb el també periodista i escriptor, Francesc Canosa.

Cos a terra” és un thriller amb rerefons polític que ret un homenatge als grans clàssics del gènere del misteri i en el qual l’humor és ben present. Una novel·la delirant, fins i tot encara més que la nostra política de cada dia. L’acte d’enganxada del cartell donarà el tret de sortida a una nova campanya electoral, però en aquesta ocasió la cursa per saber qui serà el guanyador de les properes eleccions quedarà tenyida de sang i esquitxada per una llarga llista de sospitosos: polítics, periodistes i assessors. En Max Margarit, assessor polític d’un candidat una mica especial, és el nostre protagonista. A través del seu diari personal, amb ell reconvertit en detectiu ocasional, seguirem les seves càbales i les pistes que anirà trobant, en una peculiar campanya electoral on ningú quedarà lliure de sospita. Qui guanyarà les eleccions? Qui hi ha darrere de les morts? I… què n’opinaran els afamats tertulians, víctimes i assassins en potència?

Toni Aira (Barcelona, 27 d’octubre de 1977) és un periodista català, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull. És professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Oberta de Catalunya, i de la Universitat Pompeu Fabra. Especialista en comunicació política, ha estat director d’El Singular Digital, diari que actualment porta el nom de El Món. El 2008 va rebre el Premi Ramon Trias Fargas d’assaig polític, que concedeix la Fundació Catalanista i Demòcrata. Durant anys ha col·laborat en diverses ràdios, televisions i mitjans digitals, com la revista Esguard. El 2007 estrenà el seu blog La Cortina de Fum, que el juliol de 2011 passaria a web i donaria nom a la seva secció d’El Periódico de Catalunya. Del 2014 al 2017 va ser director del programa Els Spin Doctors de Catalunya Ràdio, un dels primers programes digitals de l’emissora. Entre setembre de 2017 i octubre de 2018 va ser director de comunicació del Partit Demòcrata Europeu Català. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació, com El Món a RAC1 i El Periódico.

DATA

Dissabte 13 maig 2023
Finalitzat

HORA

12:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus
Codi QR