Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Brots de narcosocietat” amb Fàtima Llambrich

La periodista i escriptora Fàtima Llambrich ens parlarà en clau de crònica policial sobre el tràfic de drogues, explicant-nos les diverses investigacions que desvetllaran informació de primera mà sobre les societats de narcotràfic a Galícia, Catalunya i Gibraltar i que podrem descobrir al seu nou llibre “Brots de narcosocietat” (Columna).

A “Brots de narcosocietat” ens traslladem enmig de l’estret de Gibraltar perseguint una narcollanxa carregada d’haixix, palparem l’estrès previ a una entrada i registre enmig d’una narcourbanització, i descobrirem com són les plantacions de marihuana i què hi ha al darrere o coneixerem el Mario, que va ser condemnat per traficar amb haixix a gran escala i per formar part d’una organització criminal. El tràfic de droga repercuteix en el dia a dia de tota la societat. El volum de negoci que genera permet als traficants comprar voluntats, corrompre funcionaris, adquirir poder. “Brots de narcosocietat” explica aquest fenomen amb investigacions concretes que aporten informació de primera mà de com es relacionen els narcotraficants, quina estructura organitzativa tenen, les connexions amb el Marroc i els policies corruptes, i com conflueix el triangle Galícia – Catalunya – estret de Gibraltar.

Fàtima Llambrich (l’Ametlla de Mar, 1980) és periodista, fa crònica judicial i policial als informatius de TV3. És coautora dels reportatges del programa 30 minuts «Les arrels del narcotràfic» (2022) i «El cos del delicte» (2015) i presentadora del programa entrevista «Trapero parla»(2021). És llicenciada en Periodisme i Criminologia, màster en Seguretat i Prevenció per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgraduada en Tècniques Avançades en Perfilació Criminal per la Universitat de Barcelona. Des del 2012 entrevista a presó un intern condemnat dues vegades per doble homicidi. Així va néixer el llibre de true crime “Sense cadàver” (2016).

DATA

Dissabte 18 nov. 2023
Finalitzat

HORA

1:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR