Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Declaració d’invencions” de Ricard Sunyol

L’escriptor Ricard Sunyol va debutar l’any passat amb el seu primer llibre “Declaració d’invencions” (Edicions Proa) que va obtenir el Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions en la seva 24a edició. Ara en fa la presentació a Lleida a la llibreria La Fatal, on el podreu conèixer i fer-vos amb un exemplar del llibre signat per l’autor.

“Declaració d’invencions” és un recull de relats que cremen la llengua, escrits des d’una concepció lúdica i irreverent de la literatura. Unes instruccions estranyament espirituals sobre com hauríem de caminar; el mite d’un sensesostre embriac que podria ser símbol de tot i de res; dos amics que s’expliquen batalletes surrealistes i emboirades de fum d’haixix, o la desesperació d’un entomòleg que intenta esbrinar per què el seu pare xiula a totes hores, són algunes de les històries del recull, gairebé sempre tenyides per les múltiples implicacions inherents al fet mateix de narrar. Amb els seus relats d’imaginació desbordant, plens d’un humor absurdíssim tan rialler com truculent, Ricard Sunyol ens enfronta a un món embogit que no deixa de donar-nos motius per explicar històries que ens glacin un somriure a la cara.

Ricard Sunyol és llicenciat en Cinema i Televisió per la Blanquerna – Universitat Ramon Llul i, treballa a Codea Studio, agència de publicitat de la qual és soci fundador i director creatiu. Ha rebut formació a l’Es­cola Bloom i ha publicat un relat a la revista Branca.

DATA

Divendres 08 abr. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR