Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “El refugi dels dies” de Vidal Vidal

L’escriptor arbequí Vidal Vidal i Culleré presentarà el seu darrer llibre publicat “El refugi dels dies” (Pagès, 2022), un recull de notes pensat com un dietari, amb textos breus que aborden les emocions i vivències de l’autora durant la pandèmia del coronavirus. L’acte de presentació comptarà amb la participació del poeta i novel·lista Pere Rovira, i amb la presència d’Eulàlia Pagès, directora de Pagès editors.

El refugi dels dies” explora des de l’experiència de l’autor durant el temps de la pandèmia, concretament, durant el confinament d’ara fa dos anys. Una època convulsa de les nostres vides, plena d’incògnites i perills, en què cadascú procurava refugiar-se en allò que el feia sentir menys amenaçat o vulnerable i el distreia d’una situació incerta, pesadíssima, força cops angoixant. La música, les pel·lícules, les lectures, la pintura, els passeigs, la ciutat, el mar, la muntanya, el camp, els viatges, les filles, els amics, l’amor sobrevingut, la soledat en els temps més foscos de confinament estricte i moltes altres qüestions són tractades per Vidal Vidal amb tendresa i ironia, fins i tot de vegades amb humor, de tant en tant també amb un punt d’erudició suportable.

Vidal Vidal i Culleré va nàixer a Arbeca l’any 1958 i va estudiar al Col·legi dels Caputxins de les Borges Blanques i a l’Institut Màrius Torres de Lleida. A Barcelona hi va estudiar dret, cosa que li va permetre involucrar-se activament en l’agitació social, política i cultural que vivia el país, records que plasmaria amb el pas dels anys en la seva pròpia escriptura. Vidal ha col·laborat amb diversos mitjans locals i autonòmics.

DATA

Dimarts 05 abr. 2022
Finalitzat

HORA

7:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR