Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “La noia del bar” amb Albert Llimós Bifet

Presentació del darrer llibre del periodista i escriptor Albert Llimós titulat “La noia del bar” (Pagès), una novel·la de ficció que té com a teló de fons el món del futbol, ben conegut per l’autor.

“La noia del bar” es tracta d’un llibre on la passió, l’amor i la maduresa configuren un relat actual i compromès amb uns personatges travats amb sensibilitat. Quantes vegades t’has sentit atret per aquella persona que has vist fugaçment pel carrer? Aquell rostre encisador que et captiva i castiga alhora. Al Guillermo Tavasci, en Guille, li va passar. Es va enamorar perdudament d’aquella noia, la Lucía, que hi havia rere la barra d’un bar qualsevol. Ell, un famós futbolista acabat d’arribar a Barcelona des de l’Argentina, va lluitar per ella malgrat saber que els seus eren mons irreconciliables. La noia del bar és una història de passió, pors i dubtes, un relat sobre el poder en què l’èxit i el fracàs s’entrellacen sense distinció. Tenir-ho tot pot generar un gran buit: quan te n’adones, la joventut s’ha esvaït i has de tornar a començar sense tot allò al voltant del qual havia girat la teva vida.

Albert Llimós Bifet (Torrefarrera, 1981) va començar la seva carrera professional a Ràdio Barcelona fins que el 2013 arriba al diari ARA per cobrir la informació del Barça. L’any 2018 impulsa l’àrea d’investigació de l’ARA, un departament que s’ha especialitzat en treure a la llum articles sobre abusos sexuals i assetjament, com els casos de l’Aula de Teatre de Lleida, l’Institut del Teatre o l’anomenat cas Benaiges. Llimós també col·labora amb Rac1 i és professor universitari. El 2009 va quedar finalista del Premi Sant Jordi de novel·la amb l’obra La dona que fugia de la boira, el seu primer llibre.

DATA

Dilluns 10 oct. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR