Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre il·lustrat “La primera astronauta” de Cristina Serret

La periodista i escriptora Cristina Serret presentarà el seu llibre “La primera astronauta: Valentina Tereixkova i la conquesta de l’espai” (Ara Llibres), un àlbum il·lustrat que retrata la biografia de la primera dona que va viatjar a l’espai. Veniu a descobrir aquest títol i emporteu-vos el vostre exemplar signat per l’autora. A més, durant la presentació es proposaran activitats infantils per conèixer el personatge de la Valentina Tereixkova.

A “La primera astronauta: Valentina Tereixkova i la conquesta de l’espai”, Serret ens explica que quan Valentina Tereixkova era una nena es passava el dia mirant el cel perquè sentia la necessitat d’enlairar-se. I el seu somni es va fer realitat: va aconseguir viatjar a l’espai exterior! En aquest llibre recorrereu la seva vida i la de l’apassionant cursa per explorar l’univers. Com és el sistema solar? Com vesteix una astronauta? Quan vam arribar els humans a la Lluna? Un llibre per volar ben lluny!

Cristina Serret (Reus, 1973) és  llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra, i en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en diversos mitjans de premsa escrita i en el sector de la producció editorial. En l’actualitat és redactora del Diari Més i escriu a la secció Ara Kids del Diari Ara. Col·labora habitualment en revistes com Descobrir, Sàpiens o Viatges National Geographic, i és autora d’alguns llibres de divulgació i de la guia per a famílies “Explorem Tarragona”.

DATA

Dissabte 09 abr. 2022
Finalitzat

HORA

12:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR