Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “Liquideu Einstein” d’Andreu González

L’escriptor Andreu González conversarà amb Joan Ramon Zaballos sobre el seu nou llibre “Liquideu Einstein” (Capital Books).

El llibre “Liquideu Einstein” ens porta al febrer de 1923 quan Albert Einstein, aleshores ja el científic més destacat del planeta, va visitar Catalunya, on va impartir diverses conferències sobre les teories més avançades de la física moderna. Però no era estimat ni reconegut per tothom. A Alemanya, alguns sectors no volien que un jueu —a més, pacifista— fos la figura capdavantera de la seva comunitat científica. Per això van planejar liquidar-lo. A Barcelona.

Andreu González (l’Hospitalet de Llobregat, 1974) és un escriptor català, llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona, ha fet de professor de secundària i actualment treballa de tècnic de normalització lingüística al CPNL. Ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació com el setmanari L’Informador de Martorell, la revista de cultura i pensament El Ciervo o La Xarxa Ràdio. També va dirigir el diari El Matí Digital. Com a escriptor ha guanyat diversos premis literaris tan en l’àmbit de la poesia, la narrativa com de l’assaig, obtenint el Premi Nèstor Luján de novel·la històrica el 2011.

DATA

Divendres 16 des. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR