Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del poemari “Mans, presències i molt més” de Marta Riera Oliva

La poeta Marta Riera Oliva presenta el seu primer poemari sota el títol “Mans, presències i molt més” (Editorial Comte d’Aure) acompanyada de la també poeta Àngels Marzo.

Mans, presències i molt més” reflecteix el desig de caminar a la recerca de la imatge poètica, aquella que s’emmiralla en tot el que vivim i que té el seu ressò en la paraula. Aquest recull poètic neix en un moment d’aturada, de mirar endins, de submergir-se en aquell món que intuïm com a propi, alhora que transcendent, però que sorgeix de la meravellosa quotidianitat del dia a dia, amarada de trobades, descobertes, recomençaments, comiats, anhels, vivències… Un llibre que vol ser una mirada agraïda a la vida feta poesia, a la poesia feta vida.

Marta Riera Oliva (Madrid, 1975) descobreix el gust i el plaer per la lectura de la mà del seu pare. Després d’estudiar magisteri i psicopedagogia, treballa com a mestra d’educació especial a l’escola pública i, combina aquesta professió amb una altra de les seves passions: assaborir el do de la paraula feta poesia i gaudir de la riquesa de compartir-la.

DATA

Divendres 16 juny 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Codi QR