Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “Pedalar amb tu” de Samantha Vall Buch

Primera novel·la de la periodista i escriptora Samantha Vall Buch, titulada “Pedalar amb tu” (Pagès editors). L’autora conversarà sobre el llibre amb Carles Solà, director i presentador del programa 30 minuts de TV3.

Pedalar amb tu” és una novel·la emotiva i fresca sobre la memòria i el llegat històric que ens deixen els nostres avis. Una bicicleta de la marca Rabasa del 1936 ens fa viatjar per les vides d’uns personatges diversos i ben dibuixats, que es fan estimar irremeiablement. Conèixer les nostres arrels i comprendre qui som és un anhel social en temps confusos. Aquesta novel·la és precisament un recorregut àgil per la nostra història recent des dels ulls d’una narradora sorprenent i irònica que connecta passat, present i futur. Una antiga bicicleta es converteix en altaveu de vides i alhora en el compte enrere de qui decideix deixar aquest objecte com a símbol de la seva ànima. Present i passat s’entrellacen tot convidant el lector a enamorar-se de cadascun dels personatges i de l’època que els toca viure, des de la guerra civil fins als nostres dies. “Pedalar amb tu” és un relat històric amb la veu d’una narradora intel·ligent, sarcàstica i mordaç que no passa desapercebuda. Històries tendres que alimenten la curiositat dels lectors fins a la darrera pàgina.

Samantha Vall Buch (Barcelona) és periodista i llicenciada en Educació Física. Treballa a TV3 des del 2000, però l’any 2019 se’n va anar a viure a Londres amb la seva família nombrosa. Ha estat cap de continguts, guionista, reportera i presentadora dels programes En directe, 3/24, Quèquicom, Lletra Petita, Collita Pròpia, Catalunya Experience, El Merlinari, El Llenguado, Emergències i El got d’aigua. També ha treballat a La Vanguardia Publicaciones, fent un col·leccionable històric i ha presentat l’informatiu a Ràdio i Televisió d’Andorra. Viatjar, fer esport i escriure són les seves passions. Aquesta és la seva primera novel·la.

DATA

Dimarts 25 oct. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR