Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Perdoneu les disculpes” de Txema Díaz-Torrent i Bru Noya

Amb motiu de la presentació del recull d’articles “Perdoneu les disculpes” (Anem editors), els autors Txema Díaz-Torrent i Bru Noya mantindran una conversa a quatre bandes amb Anton Not i Julián Acebrón

“Perdoneu les disculpes” recull una selecció de les columnes publicades al Diari BonDia d’Andorra entre els anys 2016 i 2019. Els seus són textos carregats d’humor àcid i crítica social disfressada de conya, sàtires que esbudellen la nostra quotidianitat per fer-nos riure d’allò més i passar una bona estona. Al mateix temps, però, són peces de valor literari que van un pas més enllà de les meres columnes d’opinió i que recorden a Pere Ballart, prologuista del volum, «la mirada marciana damunt les coses d’un Cortázar, l’estoïcisme d’un Calders davant l’absurd del destí o els estirabots de Woody Allen quan escriu».

Els escriptors andorrans Txema Díaz-Torrent, traductor i professor de filologia anglès, i Bru Noya, periodista, signen a quatre mans aquest volum que recull les seves columnes d’humor publicades al BonDia, amb pròleg de Pere Ballart.

DATA

Dijous 01 des. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR