Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Refer el no-res” de Josep Maria Sala-Valldaura

El poeta, assagista, crític literari i traductor, Josep Maria Sala-Valldaura conversarà amb la també poeta Àngels Marzo sobre el seu nou poemari “Refer el no-res”(Pagès editors).

El nou poemari de Sala-Valldaura, “Refer el no-res”, fa veu del silenci i del no-res, en fa cosa. Inclou l’emoció en la reflexió. Edifica des de les runes, des de les restes, des dels vestigis. El temps i el present són fets de memòria i d’oblit.

Josep M. Sala-Valldaura (Gironella, 1947) ha estat catedràtic de Literatura a la Universitat de Lleida i ha publicat diversos llibres i treballs sobre teatre del segle XVIII i poesia contemporània catalana i castellana. Poeta, assagista, crític literari i traductor, ha rebut els premis “Carles Fages de Climent”, “Parc Taulí” i “Cadaqués a Rosa Leveroni” de poesia, “Joanot Martorell” de narrativa, “Andorra” d’assaig, “Serra d’Or” i “Cavall verd” de la crítica, la menció d’honor de la UNESCO per a la Literatura catalana, l’“Ovide” de 2015 al poeta estranger traduït al francès i el “Cadaqués a Quima Jaume” de 2019 en reconeixement a la seva trajectòria literària. Ha estat antologat, entre altres, a Poezie europeana contemporana. Els seus darrers llibres de poesia són l’autoantologia Concert d’esferes (2017) i Coordenades (2018).

DATA

Dijous 26 gen. 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus
Codi QR