Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Signatures “La història de Lleida explicada a la canalla” d’Antoni Gelonch

Antoni Gelonch, autor de “La història de Lleida explicada a la canalla” (Viena edicions) serà a La Fatal signant exemplars del llibre perquè en pugueu tenir una còpia exclusiva, per tenir-la a casa vostra o per obsequiar a amics i familiars aquestes festes i donar així a conèixer la història de la nostra ciutat.

La història de Lleida explicada a la canalla” és la història il·lustrada de la ciutat de Lleida, adreçada als més petits de la casa i de la qual en pot gaudir tota la família. Sabies que Lleida ha tingut diversos noms al llarg de la història? Que al Palau del Rei de l’actual turó de la Seu Vella s’hi va fer un casament reial? Que a la Paeria hi va haver una presó? Tot això i molt més ho descobriràs en aquest llibre, pensat perquè els nens i els joves (i els no tan joves) coneguin els aspectes crucials de la història de Lleida. A través dels textos i de les il·lustracions reviuràs un munt d’episodis que han marcat la ciutat: des de l’arribada dels ilergets i els romans fins al modernisme, passant per setges, guerres, grans esdeveniments i la construcció d’edificacions emblemàtiques, com la Seu Vella… Perquè conèixer la història ens fa estimar més la nostra ciutat.

Antoni Gelonch (Lleida, 1956). Va fer els estudis de Dret i de Farmàcia a la Universitat de Barcelona, i també ha seguit cursos a les universitats de Grenoble i de Harvard. Ha treballat a l’Administració pública i en empreses multinacionals. Apassionat de l’art i de la reflexió sobre el fet artístic, és director de la Col·lecció Gelonch Viladegut, especialitzada en gravats. És acadèmic d’honor de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi i president dels Cercles del MUHBA i del Museu Frederic Marès de Barcelona. És autor de diverses obres, entre les quals destaquen LuterMirar Rembrandt, Napoleó i la sèrie 100 dones, 100 inspiracions creatives, 100 dones catalanes, i 100 pioneres catalanes.

DATA

Dimecres 04 gen. 2023
Finalitzat

HORA

6:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Codi QR