Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Sopar-tertúlia, amb Josep M. Ganyet: La intel·ligència artificial, oportunitat o amenaça?

PLACES EXHAURIDES

Ara tothom parla d’intel·ligència artificial, però ben poca gent és plenament conscient de quin és l’autèntic abast d’aquesta revolució tecnològica.


Poder compartir una estona al voltant d’una taula amb un especialista com Josep M. Ganyet és una ocasió privilegiada que estem convençuts que ens canviarà la mirada i ens alertarà sobre les oportunitats i els perills que es deriven d’una realitat que ja no és futur sinó present.


La tertúlia serà conduïda pel fotògraf Jordi V. Pou, que d’un temps ençà també està explorant i reflexionant intensament sobre la IA aplicada al seu camp de coneixement.

Quan: Dimarts, 9 de maig de 2023, a les 21 h.

On: Hotel NH Pirineus. Gran Passeig de Ronda, 63, Lleida

Preu: 45 €

Places limitades.

Josep Maria Ganyet (Vic, 1965) és enginyer informàtic i empresari. Ha treballat en interacció humana amb els ordinadors en empreses com IBM, Deutsche Bank i Gotomedia, i ha creat empreses en els àmbits del disseny, la comunicació i l’arqueologia. Dirigeix l’agència digital Mortensen, imparteix classes a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat de Lleida i escriu a La Vanguardia, VIA Empresa, Sàpiens i Cavall Fort. L’any 1998 va escriure el seu primer blog en català medieval.

DATA

Dimarts 09 maig 2023
Finalitzat

HORA

9:00 pm

Preu

45€

Localització

Hotel NH Pirineus
Tipus
Codi QR