Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Tertúlia – “El rastre nival” amb Àngels Marzo

La poeta Àngels Marzo comentarà el seu darrer llibre, el multipremiat “El rastre nival” (Pagès editors), del qual en llegiran fragments i en parlaran de forma distesa amb els seus lectors, sobre les diverses fonts d’inspiració i l’elaboració de cada peça del poemari.

Amb el poemari de “El rastre nival”, l’autora deixa enrere l’època de l’aprenentatge i competència i ha fet el salt directe cap a la maduresa humana, intel·lectual i artística. A través del llibre, Àngels Marzo reflexiona sobre la tossuda voluntat de la vida d’imposar-se malgrat les incerteses, els somnis fallits, els fracassos assumits i l’implacable pes de la realitat. A través d’una galeria extensa d’imatges que recorren la història de la humanitat en positiu i negatiu, des de la prehistòria al segle XXI, l’autora es pregunta si la poderosa metàfora de la zona nival que presideix el conjunt significa el buit i l’extinció o, contràriament, la continuïtat i la resiliència. 

Àngels Marzo Torres (Caldes de Montbui, Barcelona, 1977) és poeta, narradora, traductora, crítica literària i editora. El seu primer poemari, Les grues, va ser premiat amb el XIX Premi de poesia «Les talúries» el 2009. El seu segon volum de poemes, Saba bruta, va rebre el XVII Premi de poesia Màrius Torres el 2012. El seu tercer llibre, Buscant Quios, va rebre el Premi de poesia Joan Teixidor el juny de 2013. Actualment, col·labora amb el diari Segre escrivint el conte final del suplement Dis.

DATA

Dimarts 18 jul. 2023
Finalitzat

HORA

8:00 am

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR