Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Tertúlies fatals – “El joc d’Ender”, d’Orson Scott Card amb Roger Tarrés

La novel·la més famosa de ciència-ficció moderna: un clàssic indiscutible, guanyadora dels premis Hugo, Nebula i SF Chronicle.

La Terra es veu amenaçada per una raça extraterrestre, els Insectors, que es comuniquen per telepatia i consideren no tenir res en comú amb els humans, als qui pretenen destruir. Per a vèncer-los és necessari una nova classe de geni militar, i per això s’ha permès el naixement d’Ender, la qual cosa constitueix, en una certa forma, una anomalia, perquè és el tercer fill d’una parella en un món que ha limitat estrictament a dos el nombre de descendents. El nen Ender haurà d’aprendre tot el relatiu a la guerra en els videojocs i en els perillosos assajos de batalles espacials que realitza amb els seus companys.

A l’habilitat en el tractament de les emocions, ja característica de Orson Scott Card, s’uneix “El joc d’Ender” (Alfaguara) l’interès per l’ús de les simulacions per ordinador i els jocs de fantasia en la formació militar, estratègica i psicològica del protagonista.

Condueix: Roger Tarrés

DATA

Dimarts 23 jul. 2024

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR