Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Tertúlies fatals – “El peligro de estar cuerda”, de Rosa Montero

Aquest estiu, el protagonisme a La Fatal és teu! Vine a explicar-nos què t’ha semblat:

“El peligro de estar cuerda”, de Rosa Montero

Partint de la seva experiència personal i de la lectura de nombrosos llibres de psicologia, neurociència, literatura i memòries de grans autors de diferents disciplines creatives, Rosa Montero ens ofereix un estudi apassionant sobre els vincles entre la creativitat i la inestabilitat mental. I ho fa compartint amb el lector nombroses curiositats sorprenents sobre com funciona el nostre cervell en crear, esmicolant tots els aspectes que influeixen en la creativitat, i muntant-los davant els ulls del lector mentre escriu, com un detectiu disposat a resoldre les peces disperses d’una recerca.

Assaig i ficció es donen la mà en aquesta exploració sobre els vincles entre la creativitat i la bogeria, i així el lector assistirà en directe al mateix procés de la creació, descobrirà la teoria de “la tempesta perfecta”, això és, que en l’esclat creatiu conflueixen una sèrie de factors irrepetibles, químics i situacionals, i compartirà l’experiència personal de com Rosa Montero va viure en directe, i durant anys, molt prop de la bogeria.

Condueix: Chari Rodríguez (lectora i llibretera fatal)

«Rosa Montero no elogia la locura sino más bien coquetea profilácticamente con ella en estas saludables páginas.» – Iñaki Ezquerra, al Diario Vasco

DATA

Dimarts 30 ag. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR