Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació i tertúlia sobre “Tres desitjos abans de morir” amb Espartac Peran

El periodista i presentador de TV3 Espartac Peran, presentarà el seu llibre “Tres desitjos abans de morir” (La Campana) i conversarà amb lectors i assistents sobre les temàtiques que hi tracta: la mort, el dol i la vida.

Tres desitjos abans de morir” ens atansa a l’experiència personal de Peran a través de Converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell. L’autor confessa que «a casa, la mort i el dol van seure amb tots a taula. Vaig créixer al costat d’uns pares marcats per la mort del seu primer fill. Era el meu germà gran. No el vaig poder conèixer, no vam coincidir en el temps, però és com si el conegués de tota la vida. La mort ens ha ocupat molts moments i pensaments. No esquivar-la ens ha fet aferrar amb força a la vida».

Espartac Peran i asafrets (Mataró, 1972) és periodista i presentador de Televisió de Catalunya. Part de la infància i joventut la va viure al mercat de la plaça de Cuba de Mataró, entre xivarri, parades, bona gent, olors i viandes que alimentaven el pap i l’ànima. Al mercat, la família hi tenia la parada de peix on ell també va despatxar uns quants anys. D’aquell ambient de basar, tan viu i acolorit, n’ha heretat, com a poc, l’estima per la paraula i la passió per la comunicació. Els seus inicis des de ben jove en el món de la comunicació van ser en mitjans locals com ara Televisió de Mataró, Ràdio Argentona i Ràdio Arenys. A partir d’aquí va fer el salt a mitjans com Cadena 13, Catalunya Cultura, Catalunya Ràdio i Rac 1. A TV3 s’hi va estrenar a l’edició del TN vespre i el TN migdia. Més endavant va presentar el TN nit i les notícies al canal 3/24. També va presentar el Trànsit, el programa Els matins i el concurs Bocamoll. Durant vuit anys va estar al capdavant del magazín diari de tardes Divendres. Actualment forma part de la direcció del concurs Atrapa’m si pots.

DATA

Divendres 28 oct. 2022
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR