Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Eloy Tizón celebra amb els lectors els 30 anys de “Velocidad de los jardines” (Páginas de Espuma)

Amb motiu del 30è aniversari de la publicació del seu llibre de relats “Velocidad de los jardines”, publicat per l’editorial Páginas de Espuma, l’escriptor i contista Eloy Tizón celebrarà una trobada amb els lectors per desvetllar els secrets de la seva narrativa.

Eloy Tizón (Madrid, 1964) ha publicat tres novel·les: “Labia”, “La voz cantante” i “Seda salvaje”. A més, és l’autor dels llibres de relats “Técnicas de iluminación”, “Parpadeos” i “Velocidad de los jardines”, publicats tots tres per l’editorial especialitzada en contes Páginas de espuma. En el gènere de l’assaig literari, va publicar “Herido leve. Treinta años de memoria lectora”. Tizón és considerat un dels majors exponents de la narrativa breu en llengua espanyola de finals del segle XX i les primeres dècades del XXI. Publica habitualment articles, columnes, contes i aforismes en la premsa: ha col·laborat en mitjans com El País, El Mundo, el diari Público o Revista de Occidente, entre altres​ i, ha exercit la crítica literària en Revista de Libros.

També ha realitzat tallers de narrativa a diversos centres culturals i, en l’actualitat, imparteix classes de narrativa als centres educatius Hotel Kafka i a Relee, on també exerceix tasques d’editor. A més, com a expert en el gènere de la narrativa breu, l’any 2016 va presidir el jurat del Premi Setenil, un dels més guardons més prestigiosos de contes en llengua castellana que s’atorguen a Espanya.

Part de la seva obra ha estat traduïda a l’anglès, francès, italià, alemany, finès i àrab.

DATA

Dimarts 22 març 2022
Finalitzat

HORA

6:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR