Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Vermut literari amb l’Emili Bayo

Aprofitant la reedició de la novel·la negra “Puta Pasta” (La Magrana), celebrarem un vermut literari amb l’autor de l’obra, l’escriptor Emili Bayo. El vermut comptarà amb la lectura dramatitzada d’alguns fragments del llibre a càrrec de l’actor Eduard Muntada.

La novel·la “Puta Pasta” té com a protagonista al Marc, un home escurat de diners que té una empresa de serveis lingüístics que està en fallida tècnica, mentre la seva exdona encara el burxa… De manera que, quan la bella i perillosa Verònica -la seva amiga Vero de tota la vida- li proposa de robar a casa del diputat Bernal, hi accedeix. Serà fàcil, li diu. I, al capdavall, ja no li queda res per perdre. Però s’equivoca. S’equivoca, i molt. “Puta Pasta” va guanyar l’any 2015 el VI Premi Crims de Tinta.

Emili Bayo (Lleida, 1961). Des que va debutar com a novel·lista l’any 1997 amb “Traïdors i covards”, ha publicat “La resta del món” (Premi Ciutat de Mollerussa), “Projecte de felicitat” (Premi per a Projectes de Fundació Enciclopèdia Catalana) i “L’edat de les paraules” (Premi Llorenç Villalonga de Novel·la). Pel que fa al gènere de la novel·la negra, Bayo ha escrit “Tan tuyo como tu muerte”, “Més que ràbia” i “El mañana sin mí” (Premi València, 2019). També és autor dels reculls de contes “Ampolles mig buides”, “Tot el que et vull dir” i “Contes de terror”; i de les novel·les juvenils “Premonicions” i “Prop de les bombes” (Premi Gran Angular de literatura juvenil, 2019).

DATA

Dissabte 08 oct. 2022
Finalitzat

HORA

12:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR