Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de “Veus de paper” amb Carlota Benet

Carlota Benet presentarà la seva primera novel·la “Veus de paper(Columna), una història que transcorre entre les pàgines dels llibres i els prestatges de la llibreria familiar on treballa la protagonista.

A “Veus de paper”, la Sina (de Carmesina, com la del Tirant) parla amb les heroïnes dels seus llibres preferits mentre treballa a la llibreria familiar i segueix els cursos del seu programa de doctorat. Estima aquest ambient petit i controlat perquè sempre ha desconfiat del món exterior, pel qual el seu pare li ha encomanat el seu desinterès. Això és perquè la seva mare els va abandonar a tots dos en néixer ella i des de llavors es van refugiar l’un en l’altre sense voler saber massa res del que passava fora del seu reialme de volums antics. La seva única amiga, la Lluïsa, intenta convèncer-la que s’obri, però ella no té cap intenció de fer-li cas, fins que un dia la realitat li capgira la vida. Serà capaç la Sina, doncs, de conciliar la màgia de les veus de paper amb la cruesa de la realitat?

Carlota Benet (Barcelona, 1981) és doctora en Literatura Catalana i professora. El 2018 va publicar “Papitu. El somriure sota el bigoti”, un relat emocionant i colpidor sobre la vida del seu pare, Josep M. Benet i Jornet. “Veus de paper és la seva primera novel·la.

DATA

Dimarts 19 set. 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR