Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Grups de lectura 2023/24

Aquest curs 2023/24 hem triat 88 obres, programades en més de 100 sessions i organitzades en 13 itineraris lectors.

La voluntat és atendre una àmplia varietat de temàtiques i de registres, de manera que tothom pugui trobar lectures adequades a les seves expectatives i preferències. Com veuràs, també hem fet un esforç per ampliar l’oferta horària als matins.

Cada grup es reunirà un cop al mes i serà conduït per un especialista, que és qui ha fet la tria de les obres. Hi haurà un total de 8 sessions entre octubre i juny (amb un parèntesi al mes d’abril, perquè les servituds de Sant Jordi impossibiliten el funcionament normal de la llibreria en aquest període). Els grups seran d’un màxim de 20 persones, que obtindran la seva plaça per rigorós ordre d’inscripció.

El preu de la matrícula per a la totalitat del curs és de 70 €.

Si vols inscriure’t en més d’un grup, la matrícula per a cada grup addicional és de només 50 €.

La matrícula et dona dret a assistir gratuïtament a qualsevol sessió dels altres grups (prèvia reserva a la web) si hi queden places disponibles.

No hi ha cap esdeveniment programat.
Carregar més …

Grups especials de lectura en anglès

A banda dels 12 grups de lectura per a tot l’any, oferim dos grups especials en els quals les lectures i les sessions seran en anglès. 

A mig camí entre el grup de lectura i la classe de conversa, seran 4 sessions de dues hores. El primer serà d’octubre a gener i el segon entre febrer i juny del 2024.

Dissabte 17 febrer 2024 – Dissabte 15 juny 2024
11:00 am

Let’s read !En curs

No hi ha cap esdeveniment programat.

Pots descarregar l’agenda completa de tots els grups fent clic al botó.