Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

GRUPS DE LECTURA

L’objectiu dels grups és possibilitar el contacte entre persones que gaudeixen de la lectura i que estan disposades a compartir les seves experiències lectores. Es tracta de dialogar, de debatre, d’intercanviar opinions i recomanacions. D’aprendre i de crear comunitat, en definitiva.

Per aquest curs 2022-2023 hem preparat un total de 6 itineraris lectors amb la voluntat d’atendre una àmplia varietat de temàtiques i de registres, de manera que tothom pugui trobar lectures adequades a les seves expectatives i preferències.

Cada grup es reunirà un cop al mes per tal de parlar de l’obra o l’autor seleccionat. Hi haurà un total de 8 sessions entre octubre i juny (amb un parèntesi al mes d’abril, perquè la setmana santa i Sant Jordi així ho aconsellen). Les sessions seran conduïdes per un dels especialistes del nostre equip.

Els grups seran d’un màxim de 20 persones, que obtindran la seva plaça per rigorós ordre d’inscripció. El preu de la matrícula per a cadascun dels itineraris i per a la totalitat del curs és de només 25 €.

Si un grup està complet, pots inscriure’t a la llista d’espera i t’avisarem si hi ha alguna baixa o si obrim un nou grup en una altra franja horària.

Dilluns 26 setembre 2022 – Dilluns 26 juny 2023
7:00 pm

Poesia

Dimecres 5 octubre 2022 – Dimecres 7 juny 2023
7:00 pm

Negra i criminal Últimes places

No hi ha cap esdeveniment programat.

GRUP ESPECIAL DE LECTURA EN ANGLÈS

A banda dels sis grups de lectura per a tot l’any, en aquest darrer quadrimestre del 2022 oferim un grup especial en el qual les lectures i les sessions seran en anglès.

A mig camí entre el grup de lectura i la classe de conversa, seran 4 sessions de dues hores entre setembre i desembre.

Dissabte 24 setembre 2022 – Dissabte 17 desembre 2022
11:00 am

Let’s read ! Últimes places En curs

No hi ha cap esdeveniment programat.

Pots descarregar l’agenda completa de tots els grups fent clic al botó.