Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Política de privacitat - Darrera modificació: 12/04/2021

El teu dret a la protecció de dades

A La Fatal pensem que les teves dades et pertanyen. Per tant, tens dret a saber quines dades et demanarem i com les farem servir. Gràcies a la informació que ens facilitis podrem comunicar-nos amb tu i gestionar la teva relació amb nosaltres. Utilitzarem la teva informació d’una manera respectuosa i confidencial. Ens regim per les lleis de protecció de dades de europees, que representen l’estàndard més alt a nivell mundial. A continuació pots llegir en detall la nostra política de privacitat.

Qui és La Fatal?

Som l’entitat responsable de les teves dades personals. El nostre domicili social és:

La Fatal S.L.

CIF: B02725844

Carrer Lleida 137, 25110 Alpicat, Lleida

lafatal@lafatal.cat

La base legal que ens legitima per a tractar les teves dades personals és el consentiment que ens dones acceptant aquesta Política de privacitat.

Quines dades personals tindrem?

Només recollim els noms, email, número de telèfon o qualsevol altre dada de caràcter personal que voluntàriament ens facis arribar i, únicament, pels serveis específics que ho requereixin.

Amb quines finalitats utilitzarem les teves dades?

Tractarem les teves dades amb les següents finalitats

  • Per gestionar el teu compte com a client.
  • Per comunicar-nos amb tu en relació a les nostres activitats i cursos.

Amb qui compartirem la teva informació personal?

En general, la teva informació personal no la compartirem amb ningú. Però puntualment ens recolzarem en proveïdors que necessitaran accedir a les teves dades personals per prestar-nos certs serveis. Ens referim, per exemple, a empreses de mailing, allotjament de dades, etc. Vetllarem sempre per obtenir la confirmació que aquests proveïdors fan un tractament correcte de les teves dades.

Pot sortir la teva informació fora del teu país?

Sí, nosaltres estem a Lleida (Espanya), però els nostres proveïdors són empreses globals, la seu dels quals pot estar fora d’Europa. Mitjançant l’acceptació d’aquesta Política de privacitat ens autoritzes a que puguem transferir internacionalment les teves dades personals. Això sí, et garantim que únicament col·laborem amb empreses que presenten un nivell de seguretat adequat.

Quins drets tens en relació a la protecció de dades?

Reconeixem els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició en relació a les teves dades personals. Pots exercir-los contactant amb nosaltres a lafatal@lafatal.cat. En alguns països hi ha autoritats públiques que vetllen pel compliment del dret a la protecció de dades. Si consideres que s’han vulnerat els teus drets i el teu país reconeix aquesta opció, recorda que pots presentar una reclamació davant d’elles. En el cas d’Espanya, l’Autoritat de control és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Durant quant de temps tindrem les teves dades un cop s’hagi cancel·lat la teva relació amb nosaltres?

Un cop hagis cancel.lat la teva relació amb nosaltres, guardarem la teva informació personal durant els següents 2 anys, degudament bloquejada. Un cop superat aquest període l’eliminarem dels nostres registres.

La teva informació serà tractada amb seguretat?

Sí, les teves dades estan allotjades a un lloc segur. Apliquem mesures tècniques i físiques per protegir la teva informació. En el cas que patíssim un incident de seguretat i la teva informació es veiés compromesa, t’ho comunicaríem en un termini inferior a les 72 hores.

Modificarem en el futur aquesta Política de privacitat?

Sí, és possible. En el cas de fer-ho, et comunicarem els canvis mitjançant la nostra pàgina web o un correu electrònic