Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació de la novel·la “El Club de Némesis” amb Orlando Name

L’autor Orlando Name presentarà la seva darrera novel·la, un thriller carregat de misteri que porta per títol “El Club de Némesis” (Universo de Letras).

A “El Club de Némesis” la venjança és una forma pèrfida de la justícia que a vegades usa l’Univers per a recobrar l’equilibri. Alguna vegada has sofert un bullying? Has desitjat venjar-te? I no ho vas fer. T’has sentit covard per això? Tal vegada no podies, perquè com deia El Quixot: “La valentia que entra en la jurisdicció de la temeritat, més té de bogeria que de fortalesa“. Però Némesis et murmura a cau d’orella: Ho deixaràs així? Pensa-ho bé: Val la pena? La reclamació d’un deute de joc obliga a Justo, a entrar en contacte amb un sinistre personatge anomenat Amín i amb un club en el qual una vegada que s’ha entrat és impossible sortir. Cada pàgina és una porta entreoberta que oculta un nou misteri en una trama fascinant, envolupant, sense treva, que se submergeix en un món d’acció, secrets i enigmes sense resoldre. El Club de Némesis transmet la sensació d’un univers tèrbol i inquietant que es trasllada al text a través d’una certa espessor de novel·la negra amb tints de thriller contemporani que en tot moment embolica a la narració, on els diàlegs cobren gran protagonisme. S’assenteixi sobre la veu d’un narrador omniscient sense desviar la mirada al corrent intern, permetent la inclusió de reflexions dels personatges per a subratllar la dimensió psicològica de la trama.

Orlando Name Bayona (Cartagena d’Índies, 1958) és col·laborador de la Revista Bienestar, columnista al Diario del Caribe i director del programa Ecos a Radio Minuto. També és autor de publicacions de caràcter científic i mèdic a diverses revistes internacionals. En l’àmbit literari, la seva primera obra, “Licor de Mandrágora”, va ser publicada l’any 2009. “El Club de Némesis” és la seva cinquena novel·la.

DATA

Dilluns 30 oct. 2023
Finalitzat

HORA

7:00 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR