Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “L’habitació”, de Gemma Capdevila

La tieta de la Gemma Capdevila, la Teresa, va morir quan només tenia 18 anys, a causa d’un Limfoma de Hodgkin. Avui en dia, la seva habitació segueix intacta.

Gairebé 40 anys després, la seva neboda, la Gemma, ha volgut descobrir la seva vida a través del projecte fotollibre, L’habitació, en el que descobrim qui era i com era Teresa a través d’imatges.

Un llibre interactiu que neix com a homenatge a la família i a totes aquelles persones que s’han vist trasbalsades per la mort d’un familiar proper. Aquest projecte aspira a poder parlar obertament de la mort en la nostra cultura perquè deixi de ser tema que ens consti afrontar.

L’acte serà conduït per David Balaguer, periodista a RAC1, TVE, TV3… i la presentació estarà acompanyada d’una actuació musical interpretada per l’Helena Capdevila, la seva germana, que també li ret homenatge a la seva tieta amb una cançó de comiat.

També hi haurà una actuació musical que obrirà l’acte, interpretada per dos músics en acústic que ens traslladaran a l’època en la que s’emmarca la història de la Teresa.

DATA

Divendres 17 set. 2021
Finalitzat

HORA

7:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR