Vallcalent 65 - 25006 Lleida

722 255 631

Presentació del llibre “Quan la boira ens cobreixi” de Ramona Solé

Amb motiu de la presentació del llibre de narrativa juvenil “Quan la boira ens cobreixi” (Llibres del delicte), l’autora Ramona Solé conversarà amb la periodista Mariví Chacón. Els lectors podran conèixer l’escriptora de primera mà, qui també signarà exemplars.

Quan la boira ens cobreixi” és un títol de narrativa juvenil, carregat de misteri i investigació. La trama s’inicia amb la sospitosa desaparició d’alguns veïns. Un grup de noies i nois, sorpresos i intrigats, investigaran el perquè d’aquest èxode que buida el barri. La protagonista, la Nora, s’acaba de traslladar amb la seva família a un barri nou, on encara no té amics. De tant en tant puja al terrat de l’edifici on viu per desconnectar de la universitat i de la feina. Allà coneix la Daniela i el Bruno, que no saben si confiar en aquella noia que sembla que els espiava. Les sospitoses desaparicions d’alguns veïns del barri faran que la Nora convenci la Daniela i el Bruno per investigar qui i què hi ha darrere de tot. I buscaran la cooperació d’un altre amic que, a canvi, els demana que esbrinin la procedència d’uns sobres misteriosos que algú li deixa a la taquilla de l’institut. Aconseguiran resoldre els misteris sense sortir-ne escaldats?

Ramona Solé (Lleida, 1968) és escriptora i també una lectora addicta. Coordina el club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca de Lleida i altres grups de lectura contemporània. També organitza amb l’Ajuntament de Les Borges Blanques el festival de novel·la criminal: “Les Borges Negres“. Ha participat en reculls de relats de diversos autors: “Quedem al Zurich” (2015); “Inèdits n.9” (2016); “Bestiari” (Edicions SECC, 2017); “El futbol és així” (Edicions Xandri, 2018); “Samaniat” (Edicions SECC, 2021); “Delinqüents” (Llibres del Delicte, 2021); “Tierra de nadie” (Antología hispanica noir, 2021). El 2016 va publicar la seva primera novel·la “Quaderns” (Llibres del delicte) i, aquell mateix any va coordinar el recull de relats “Assassins de Ponent” (Llibres del Delicte), on també és autora d’un dels relats. L’any 2017, va publicar “Instint de Supervivència” (Llibres del Delicte), finalista del premi a la Millor Novel·la Negra escrita per dones, al festival de Cubelles. La seva darrera novel·la “Bisturí” (Llibres del delicte, 2021), va ser finalista al premi de “Millor novel·la negra en català” al festival València Negra. “Quan la boira ens cobreixi” és la seva primera incursió en la narrativa juvenil.

DATA

Dijous 10 març 2022
Finalitzat

HORA

7:30 pm

Localització

La Fatal
c/Vallcalent, 65. 25006, Lleida
Tipus

Organitzador

La Fatal
Codi QR